ShareThis to the world!

SIAPAKAH PELAKON WANITA MELAYU YANG MABUK DI SYDNEY?

Apa sudah jadi dengan artismelayu sekarang?.semakin menjadi-jadi belangnya.berita ini entah betul entah tidak.Satu gosip paling juicy yang kami terima dari jauh. Seorang pelakon wanita kacukan Inggeris dilaporkan mabuk di Sydney! Menurut sumber yang terdiri dari pelajar-pelajar Malaysia di sana, pelakon wanita tersebut kelihatan seperti tidak betul dan menjerit-jerit di tengah jalanraya dan di dalam sebuah restoran di Chinatown, Sydney.
artis wanita melayu mabuk
Apa yang lebih memalukan aksi buruk pelakon wanita berketurunan Melayu tersebut turut disaksikan oleh Konsulat Malaysia, yang kebetulan berada di dalam restoran tersebut! Haih, apa nak jadi dengan kamu ni? Ingatkan dah insaf selepas kemalangan jalanraya pada tahun lalu akibat pengambilan alkohol berlebihan.
Rupa-rupanya masih berperangai lama!
Menurut sumber lagi, Si pelakon tersebut berada di Sydney lebih kurang 12 hari bersama seorang lagi pelakon wanita iaitu Christina Suzanne dan krew-krew pengambaran sebuah siri drama bukan terbitan Astro. Christina turut dilaporkan bengang dan kecewa dengan perangai rakannya itu yang dianggap tidak profesional. Pengambaran drama tersebut telah pun tamat pada minggu lalu dan mereka kini sudah pulang ke Malaysia.
Kepada pelakon wanita yang dimaksudkan ini, cukup-cukuplah berperangai sedemikian. Bila lagi nak berubah perangai baik dan kembali sopan? Bukan niat kami ingin mengaibkan pelakon wanita ini tetapi kelakuan kurang sopannya ini boleh mencalar nama baik negara kita serta produksi pengambaran yang terlibat!.sumber-mummynemo.com
0 Komentar untuk " SIAPAKAH PELAKON WANITA MELAYU YANG MABUK DI SYDNEY?"

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info