ShareThis to the world!

Koleksi Gambar Rumah Mewah Siti Nurhaliza Di MalaysiaSemua mungkin sudah sedia maklum , Datuk Siti Nurhaliza bersama suaminya , Dato' K mempunyai beberapa hartanah dan rumah diseluruh Malaysia dan luar negara. Kekayaan pasangan suami isteri ini tidak boleh disangkal dengan kekayaan mencecah jutaan ringgit . Pelaburan hartanah pada masa kini memang menguntungkan. Jadi memiliki sebanyak mungkin rumah bukanlah sesuatu yang merugikan. Dan yan penting, ianya datang dari hasil titik peluh mereka bekerja keras selama ini. 

Jom kita saksikan 4 buah rumah Siti Nurhaliza yang dimilikinya di Malaysia

RUMAH_SITI_NURHALIZA_DI_MALAYSIA

rumah Siti Nurhaliza di Cameron Highland


rumah asal Siti Nurhaliza di Pahang yang diubahsuai menjadi sebuah banglo mewah dan dihuni oleh ibunya ketika ini. 

Ini pula Rumah utama Datuk K dan Siti Nurhaliza yang terletak di kawasan penempatan elit di Bukit Antarabangsa. Rumah ini adalah antara kediaman termewah dikawasan tersebut dan boleh diumpamakan sebuah mahligai dan bukannya rumah biasa. 

dan terakhir adalah rumah banglo Siti Nurhaliza di Cheras. 


Siapa sangka, seorang gadis kampung yang dulunya hanya menjual kuih bagi membantu keluarga, kini merupakan seorang wanita elit yang berjaya dan memiliki kekayaan yang diidamkan oleh semua orang. Ditambah dengan perkahwinannya bersama seorang usahawan berjaya di Malaysia. Mungkin ramai gadis mengidamkan menjadi seperti Siti Nurhaliza. Apapun , hanya usaha yang kuat dan  berterusan sahaja mampu menjadikan anda seperti beliau. Apapun Siti Nurhaliza memang seorang artis yang aku sangat salute sebab disebalik kekayaan dan kejayaan yang dimiliki, beliau masih seorang yang merendah diri dan tidak bermegah dengan kekayaanya. 


sumber;cincinbelahrotan.blogspot.com
0 Komentar untuk "Koleksi Gambar Rumah Mewah Siti Nurhaliza Di Malaysia"

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info