ShareThis to the world!

Agnes Monica Lebar Karier Di Amerika Syarikat

PENYANYI dan pelakon terkenal Indonesia iaitu Agnes Monica bakal melebarkan karier muziknya di Amerika Syarikat dan dilaporkan akan bekerjasama dengan penerbit terkenal Russell Simmons untuk albumnya nanti.
Agnes, 28, bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai perkhabaran terbaharu itu dan meminta supaya peminat bersabar tentang tarikh sebenar pelancaran album sulung antarabangsanya.
“Bukan saya tidak mahu memberitahu tentang album tersebut tetapi biarlah pihak pengurusan di Amerika yang membuat pengumuman itu,” katanya.
Tambah Agnes, pihak pengurusannya di sana juga telah merangka pelbagai aktiviti promosi dan bertemu media bagi memperkenalkannya dikalangan peminat di sana sebelum melancarkan album tersebut.
Dalam perkembangan sama, selain dikhabarkan telah merakamkan lagu bersama beberapa penerbit terkenal termasuk Timberland, Agnes juga dilaporkan akan bekerjasama dengan bekas koreografer Lady Gaga untuk persembahan di sana nanti.
Dalam pada itu, Agnes telah pun melancarkan sebuah album berbahasa Inggeris secara digital untuk para peminatnya di Indonesia berjudul Agnes MO.
Jelas Agnes, album tersebut dilancarkan bagi membiasakan peminatnya dengan lagu-lagu bahasa tersebut sebelum dia muncul dengan album antarabangsanya.
“Saya bukan lupa diri dan tidak bangga dengan bahasa Indonesia tetapi ia untuk membiasakan peminat untuk mendengar saya menyanyi dalam bahasa Inggeris,” katanya.
Sumber : Mstar Online
0 Komentar untuk "Agnes Monica Lebar Karier Di Amerika Syarikat"

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info