ShareThis to the world!

Gempar Komrad Haizal Permain Isu Agama

Mungkin bagi mereka ianya adalah perkara biasa tetapi bagi kita ianya amat menjijikkan malah menyimpang dari pegangan agama Islam itu sendiri.Apakah anak-anak muda yang celupar ini masih Islam atau hanya mengaku Islam?
Gambar di atas merupakan salah satu daripada gambar yang di muatnaik oleh seorang pemegang akaun facebook bernama Komrad Haizal. Melihat kepada komen yang dinyatakan jelas mereka sedang mempermain-mainkan agama Islam itu sendiri.
Apakah motif anak muda ini mengeluarkan kenyataan dan gambar tersebut? Jawapanya mudah, anak-anak muda ini hanyut dan rosak kerana nilai politik yang di terapkan kepada mereka jauh menyimpang dari apa yang sepatutnya.
Selain dari itu mereka juga turut menjadi ancaman kepada kestabilan negara apabila gerakan dan aktiviti yang dijalankan lebih kepada mengagungkan perjuangan KOMUNIS !! Mungkin gambar di bawah boleh memberikan sedikit pencerahan atau bayangan penerangan kepada anda.
Apa yang boleh kita katakan, ianya BAHAYA ! dan pihak berkuasa perlu segera memantau dan ambil tindakan yang bersesuaian.
sumber: http://kezoom.blogspot.com/
0 Komentar untuk "Gempar Komrad Haizal Permain Isu Agama"

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info