ShareThis to the world!

Selfie alat sulit kegilaan terkini gadis di Jepun (3 Gambar)


Selebriti terkenal dari Jepun, Megumi Igarashi telah berjaya ditangkap polis setelah membuat selfie alat sulitnya. Imej tersebut yang sesuai untuk cetakan 3D dan dia menghantar maklumat mengenainya kepada 30 orang yang sanggup membantu membiayai ciptaannya, kayak berbentuk seperti faraj.
Polis mendakwa Megumi telah melanggar undang-undang antipornografi. Megumi dikatakan telah mengaut hampir 6000 Pound Sterling untuk karya peliknya itu.
Megumi Igarashi yang mempunyai nama samaran Rokudenashiko itu menyatakan yakin data tiga dimensi alat sulitnya itu bukan satu perbuatan lucah, dan dia tak menerima wang untuk gambar selfie itu.

“Saya membuat karya seni menggunakan faraj saya yang saya sebut dengan kata Manko. Saya fikir sungguh menarik boleh menghiasi faraj saya dan menggunakannya sebagai diorama. Namun, saya terkejut kerana ramai orang marah dengan karya saya, atau kerana saya menyebutnya Manko,” katanya.
Dia tidak mengerti mengapa masyarakat Jepun menganggap penggambaran atau penyebutan alat vital adalah hal tabu. Padahal, alat kelamin lelaki atau zakar dengan bebas digunakan sebagai ilustrasi dan sudah menjadi sebahagian budaya pop Jepun.
 Credit Katak comel 

0 Komentar untuk " Selfie alat sulit kegilaan terkini gadis di Jepun (3 Gambar)"

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info