ShareThis to the world!

WANITA DITANAM HIDUP-HIDUP...LIHAT VIDEO INI..SUNGGUH MENYEDIHKAN!!!PERGADUHAN sesama jiran di , China tentang sebatang jalan yang hendak diturap akhirnya membawa kepada tragedi yang tak disangka iaitu seorang wanita dikubur hidup-hidup dengan selori pasir!
Menurut laman berita NetEase, insiden berlaku apabila sebuah trak yang penuh berisi pasir muncul di sebatang jalan untuk kerja menurap.
Seorang wanita dikenali sebagai Sun Qiuying bagaimanapun, menghalang kerja tersebut dengan duduk di tengah-tengah jalan. Aksi itu membuat Sun dan pemandu lori dikenali sebagai Zhao Xijue, bertengkar hebat.
Bengang apabila Sun tetap berdegil, Zhao naik kembali ke atas trak sebelum menumpahkan pasir dalam trak yang dibawanya ke atas Sun.
Sebaik mengetahui apa berlaku, keluarga Sun bergegas datang menyelamatkannya. Dia dikatakan pengsan ketika dikejarkan ke hospital.
Rata-rata penduduk berkata, mereka percaya Zhao adalah ‘tali barut’ pemerintah tempatan yang mahu memaksa Sun membenarkan jalan tersebut diturap meskipun mendapat bantahan ramai.
Zhao bagaimanapun sudah pun ditahan dan dipenjara 10 hari selain dikehendaki membayar denda. – MYNEWSHUB.CC
Oleh: Rem Ramzi
0 Komentar untuk "WANITA DITANAM HIDUP-HIDUP...LIHAT VIDEO INI..SUNGGUH MENYEDIHKAN!!! "

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info