ShareThis to the world!

LAGI KES GADUH GADIS KELANTAN!!!SEBUAH lagi video yang memaparkan aksi pergaduhan melibatkan ‘gadis Kelantan’ kini menjadi viral menerusi media sosial.
Menerusi video berdurasi 1 minit 12 saat, kedua-dua wanita yang dipercayai di dalam lingkungan 20-an itu seakan-akan bergaduh sengit di dalam sebuah perlawanan gusti.
Sorakan penonton di sekelilingnya yang menyorak “bengong natang nok sangat, haa pukoi haabuh lagi buh lagi (beri/balas lagi), haa mu nok kan, juga jelas kedengaran.
Dilihat gadis yang sedikit gempal berjaya memberi asakan hebat membuatkan gadis yang berbadan ramping dibelasah sehingga bertubi-tubi.
Namun tidak beberapa lama kemudian, muncul seorang ‘pengadil’ perlawanan yang bertindak seperti mengumumkan pertandingan sudah tamat dan kemenangan nampaknya memihak kepada gadis yang sedikit berisi.
Kami masih tidak mendapat maklumat apakah punca sebenar pergaduhan tetapi daripada gaya pertuturan dialek Kelantan mereka, boleh disimpulkan yang mana pergaduhan adalah disebabkan kerana ‘merebut’ lelaki.
Agak sedih sebenarnya melihat kelakuan-kelakuan wanita yang seperti ‘gangster’sebegini.
Lagi menyedihkan apabila melihat reaksi manusia di sekelilingnya yang menyorak keseronokkan ditambah pula kerlibat beberapa sotong yang diantaranya berbaju merah seperti di dalam visual.
Sebagai lelaki, anda sepatutnya menghentikan perbuatan mereka dan bukannya menjadi ‘cameraman’ kepada mereka.
‘Nate beruk’ sungguh ‘sotong-sotong’ ni…


Sebelum ini juga, sebuah video yang turut memaparkan ‘gadis Kelantan’ membelasah seorang wanita telah pun menjadi viral dan dua suspek pergaduhan dilaporkan telah ditahan reman. – MYNEWSHUB.CC
0 Komentar untuk "LAGI KES GADUH GADIS KELANTAN!!! "

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info