ShareThis to the world!

Luahan sayu: Siti Nurhaliza Sahkan Alami Keguguran???


Penyanyi terkenal, Datuk Siti Nurhaliza menjawab isu berkenaan spekulasi kehamilannya nya apabila beliau mendedahkan bahawa kandungannya yang berusia dua bulan telah gugur.
Berita itu dikongsi oleh Siti menerusi akaun instagram miliknya pada pukul 10 pagi tadi.
“Bukan niat Siti mahu menafikan berita kehamilan itu kerana ia adalah anugerah terindah yang sekian lama Siti nantikan. Pun begitu, untuk mengiyakannya juga takut kerana kandungan ini masih terlalu awal untuk dihebahkan dan Siti mahu menunggu masa yang sesuai”.
“Bagaimanapun, Allah SWT sempat meminjamkan anugerah ini untuk sementara saja. Sempat dua bulan Siti kandungkan dan mengalami keguguran,” kata Siti.
Siti Nurhaliza yang tentunya merasa sedih tetap redha menerima takdir yang telah tertulis untuk nya dan berharap supaya peminat dapat mendoakan bahawa beliau diberikan rezeki untuk bergelar ibu satu hari nanti.
-MYNEWSHUB.CC

Bismillahirahmannirohhim ... Tanggal 1hb Dec ... Rasanya sudah sampai waktu & ketika yg sesuai utk Ct kongsikan dengan peminat & followers tersayang.. Mula mula Ct ingin sangat berkongsi cerita indah namun Ct percaya semua dugaan ada hikmah dariNYA..Ini semua meningkatkan lagi keimanan Ct kepada PENCIPTA Ct.. Memang tak mahu menafikan berita kehamilan kerana ia Anugerah terindah yg lama Ct nantikan dan sudah pastinya peminat yg mendoakan juga..Nak mengiyakan pun takut , kerana Anugerah ini terlalu baru dan 'FRAGILE' untuk di hebahkan.Hanya memohon masa yang sesuai..Ternyata , Allah SWT pinjamkan Anugerah ini utk seketika..sempat 2 bulan Ct kandungkan dan Ct keguguran..Ct Redha dan jauh di sudut hati amat bersyukur kerana Allah SWT beri Ct jawapan diatas doa Ct.. inshaAllah semoga ia permulaan untuk Anugerah yang seterusnya.. Terima Kasih Suami,Keluarga & sahabat yg memberi kata semangat & peminat yg sentiasa mendoakan Ct..Ct yakin pada Perancang Terbaik dalam hidup Ct iaitu Allah SWT..Selepas habis proses berpantang ni ���� Ct akan menjalani kegiatan seperti biasa..kena masuk Gym balik����dan beberapa acara di jakarta( plan asal shooting di KL sbb pregnant). Buat sahabat2 saya iaitu peminat & Followers saya...teruskan doa yang baik2 ye..mana tahu dalam berjuta ,ada yang makbul doanya..Ct pun mendoakan agar Allah SWT kurniakan Anugerah terbaik buat anda tak kiralah dalam apa bentuk yg anda inginkan.. sekian catatan panjang lebar dari saya & semoga semuanya sudah jelas. Buat masa ini, izinkan Ct untuk berehat sebelum mula 
A photo posted by SitiNurhaliza Tarudin (@ctdk) on 
0 Komentar untuk "Luahan sayu: Siti Nurhaliza Sahkan Alami Keguguran???"

 
Copyright © 2014 Media CBS! - All Rights Reserved
Template By Catatan Info